«Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας – Καλές Πρακτικές και Εργαλεία»

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων στήριξης του θεσμού της Συμβουλυετικής και του Επαγγελματικού Προσανατολισμού το ΚΕΣΥΠ Νεάπολης οργανώνει ημερίδα την Πέμπτη 25 Μαίου 2017 και ώρα 11:30 στη Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης με τίτλο:
«Σύνδεση Εκπαίδευσης και Αγοράς Εργασίας – Καλές Πρακτικές και Εργαλεία».
Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές και εργαλεία για τη δημιουργία δικτύου απασχόλησης, αυτογνωσίας, εντοπισμού ενδιαφερόντων, και καθοδήγησης. Στόχος της ημερίδας είναι οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από δύο επισκέψεις μελέτης στη Σλοβενία και στην Εσθονία να διαχυθούν στους εκπαιδευτικούς.
Η ημερίδα απευθύνεται στους φιλολόγους που διδάσκουν στη Β’ Λυκείου την  ενότητα της αυτογνωσίας, στους εκπαιδευτικούς που εκπονούν προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας και στους εκπαιδευτικούς της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που διδάσκουν το μάθημα του Εργασιακού Περιβάλλοντος. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στον παρακάτω σύνδεσμο για να συμμετέχετε στην ημερίδα:

https://goo.gl/forms/O75V7bBobiT7MZbE2

Παρακαλούνται οι διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν τους εμπλεκόμενους εκπαιδευτικούς και να διευκολύνουν τη συμμετοχή τους.
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης