Ενημέρωση Μαθηματικών

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων του σχολικού έτους 2016-2017, Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το αμέριστο ενδιαφέρον σας και  για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.  

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι, μπορείτε να βρείτε όλα τα θέματα των εξετάσεων που τέθηκαν πέρυσι στα Λύκεια της Δυτικής Θεσσαλονίκης στον εκπαιδευτικό ιστότοπο:  http://omathimatikos.gr/

Σας ενημερώνω ότι έχει προχωρήσει η έκδοση το παραπάνω βιβλίου και σε λίγες ημέρες θα μπορείτε να το προμηθευτείτε. Το κόστος του βιβλίου είναι  18 €,  θα ήθελα να με ενημερώσετε στο e-mail: kbour@sch.gr για το πόσα αντίτυπα ενδιαφέρεστε για να παραγγείλλω στον εκδοτικό οίκο. 

 Επίσης σας ενημερώνω ότι  και για τις επερχόμενες εξετάσεις πρόκειται να γίνει και φέτος συλλογή  των θεμάτων των προαγωγικών και απολυτηρίων εξετάσεων όλων των τάξεων Λυκείου, όλων των σχολείων της  Δυτικής Θεσσαλονίκης που ανήκουν στην αρμοδιότητά μου. Η συλλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη προς αξιοποίηση από όλους τους εκπαιδευτικούς  και θα αποσταλεί σε όλα τα σχολεία.

Για την διευκόλυνση της επιμέλειας του βιβλίου που πρόκειται να παραχθεί, επισυνάπτω δείγμα εξετάσεων, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε, για να μας διευκολύνετε.

Σας παρακαλώ λοιπόν, όσοι θέλετε, μετά τις εξετάσεις των μαθητών να στείλετε σε ψηφιακή μορφή τα θέματα στο e-mail: kbour@sch.gr.

Όσοι από εσάς δεν επιθυμείται να αναφέρεται το όνομά σας, να το δηλώσετε στο μήνυμα.

 Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής, επίσης θα γίνει  αναφορά της συμμετοχής τους στο υλικό που θα παραχθεί.

Τέλος θα ήθελα  να ευχηθώ καλή επιτυχία στους μαθητές μας στις εξετάσεις.

Παρακαλούνται οι κ.κ Διευθυντές/ντριες να ενημερώσουν ενυπόγραφα τις/τους εκπ/κούς του κλάδου ΠΕ03  .

 

Με εκτίμηση

Ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Δυτικής Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Μπουραζάνας