Συγχαρητηρια

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Καθηγητών του 1ου  ΕΠΑΛ Σταυρούπολης συγχαίρουν όλους τους μαθητές του σχολείου μας, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια  και Ανώτατα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017, χαρίζοντας και πάλι υψηλά ποσοστά επιτυχίας στο Σχολείο μας (άνω του 50% των υποψηφίων) αλλά και κάποιες ξεχωριστές επιτυχίες στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ και στο τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των μαθητών  που  στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην επιτυχία τους. Για τους μαθητές, που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους,  σημειώνουμε ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Ο αγώνας συνεχίζεται πάντα με μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για το σχολικό έτος 2016-17 οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει στο σχολείο μας και θα συνεχιστούν μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2017.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στους μαθητές μας, ότι από το σχολικό. έτος 2017-18 θα λειτουργήσει το προαιρετικό τέταρτο (4ο) έτος σπουδών της Μαθητείας, με στόχο την αναβάθμιση του πτυχίου αλλά και τη διασύνδεση των μαθητών με τις παραγωγικές μονάδες. Στην τρέχουσα Μαθητεία θα λειτουργήσουν οι παρακάτω ειδικότητες:

  • Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων (Βοηθοί Ηλεκτρολόγου).
  • Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών (Βοηθοί Ηλεκτρονικού).
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής.
  • Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού.
  • Γραφικών Τεχνών.
  • Τεχνικός Οχημάτων.
  • Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής.

Το σχολείο είναι πάντα  στη διάθεση σας για αναλυτική ενημέρωση και κάθε βοήθεια.

Θερμά συγχαρητήρια στους άξιους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας. Καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!